CHIRO ACHTER-OLEN

Alles wat je wil en moet weten over het bivak!

De afsluiter van elk chirojaar is natuurlijk het bivak, of – in de volksmond- het kamp! Er wordt intens toegeleefd naar deze tiendaagse zowel door de leiding als door onze leden.

Dit jaar gaat het 68e kamp door van 11 tot en met 21 juli 2022 in Kaulille. Voor de clubbers start het kamp vanaf 16 juli en is het dus een vijfdaagse ervaring. Voor de sloepi's start het kamp vanaf 13 juli, zij gaan acht dage met ons mee.

Tijdens het werkjaar is er voor de verschillende afdelingen ook nog eens een soort 'mini'-kamp. Onze allerkleinsten trekken er dan een weekendje op uit om al eens te wennen aan hun luchtmatras en om alvast de kampsfeer eens op te kunnen snuiven.

De oudere afdelingen hebben al eens een leefweek waarin ze zelf hun boterhammekes smeren en zelf de was en de plas verzorgen.

Kamp

Ieder jaar gaan wij op kamp in de grote vakantie. Voor rakwi's’s tot en met de oudste groepen duurt dit 10 dagen, voor de clubbers 5 dagen, en voor de sloepi's 8 dagen. Wij willen alvast vragen om iedereen een volledig kamp te laten meegaan. Moest er toch een probleem zijn waardoor men geen volledig kamp mee kan gaan, kan dit besproken worden met de groepsleiding (bij de inschrijvingen van het kamp, hierover volgt nog verdere info).

Hier lieten wij onze sporen reeds na....

Bivakkrantje-2021.pdf

Van 1955 tot en met 1974 gingen onze jongens en meisjes afzonderlijk op kamp...

Jongens

Meisjes