CHIRO ACHTER-OLEN

Met z’n allen in uniform naar de Chiro!

Om de samenhorigheid en het groepsgevoel bij Chiro Achter Olen te versterken, komen wij steeds in Chirokledij naar de Chiro.

Het uniform bestaat uit:

·       Een short of een rok

·       Een T-shirt en trui van Chiro Achter Olen

·       Rode of blauwe Chiro sokken

Een uniform nodig?

De verantwoordelijken voor de uniformen zijn Febe, Nette, Kaat, Bo en Charlotte.

Elke zondag kan je een kwartier voor en na de Chiro uniformen passen en kopen bij deze leidsters in het leidingslokaal.

Je kan meer info vinden over welke kledingstukken je kan kopen en hoeveel je moet betalen in het document dat onderaan deze pagina is bijgevoegd.

Twuniformen

Heb je thuis een uniform dat te klein is of ben je op zoek naar een tweedehands uniform? Dan ben je hier op je plaats!

Ons Twuniformen- team stelt tweedehands uniformen aan een lagere prijs te koop. Als je een tweedehands uniform aan de Chiro wil schenken of net eentje wil kopen, kan je hiervoor ook steeds terecht in het leidingslokaal een kwartier voor en na de Chiro.

Bij verdere vragen kan je de verantwoordelijken steeds contacteren op onderstaande mailadressen:


lukadebusser@outlook.be


veerle.vandorpe1@gmail.com

nette.bouwen2002@gmail.com

charlotte.voets@gmail.com

'Ma, mag ik een uniform hebben?'

Het is een vraag die je zoon of dochter reeds stelde of die binnenkort komen zal. Waarom dragen Chiromensen eigen kledij? Waarom allemaal gelijk? Hoeveel kost dat? Waar kan je zo'n ding kopen? Zijn de kleren eerlijk gefabriceerd? Enkele vragen waarop wij graag antwoorden.

Ons uniform is een teken van een grote groep, dat kan je vrij letterlijk nemen. Waar je ons ook tegenkomt, op straat, tijdens jouw vakantie ergens in de Kempen of in de Ardennen, je kan ons aan onze kledij herkennen. Blauwe hemden (en sweaters, al of niet met de groepsnaam), beige broekjes, broekrokjes of rokken, rode T-shirts, het zijn symbolen van onze grote Chirofamilie. 

Dat ons speelse uniform - dat we elke zondag nog eens lekker mogen vuilmaken - ook een uitdrukking is van gelijkwaardigheid, spreekt voor zich. Dezelfde outfit zegt: geen onderscheid in rang of stand, geen uiterlijke tegenstellingen meer. 

Uniformen-Chiro-Achter-Olen.pdf